Lasagne (3-4 personer)

Skal du have gæster så er det altid at hit servere en dejlig lasagne. Se hvordan du laver den i denne opskrift.

Til 4 personer

Ostesovs

Fedtfattig

1. Grønsagerne rengøres, skrælles og rives groft på et rivejern.
2. Oksekødet kommes i en gryde uden fedtstof, hvor det brunes let. Grønsagerne tilsættes.
3. Hvidløget pilles og presses og kommes i gryden sammen med tomatpuré og de flåede tomater.
4. Kødsaucen smages til med salt og peber. og står og simrer i gryden mindst 30 min.
5. Hvedemel og skummetmælk rystes godt i en meljævner og kommes i en gryde uden fedtstof. Blandingen koges op under konstant omrøring. Det brænder nemt på.
6. Når saucen bliver tykkere tilsættes den revne ost, revet muskatnød og salt og peber.
7. Når kødsaucen er færdig, hældes lidt af det tynde fra saucen i bunden af et ovnfast fad. Herpå kommes et lag lasagneplader, så et tyndt lag kødsauce og til sidst et tyndt lag ostesauce.
8. Sådan fortsættes til der ikke er mere kødsauce tilbage. Det sidste lag skal være et lag ostesauce som til sidst drysses med rasp før lasagnen kommes i ovnen.
9. Lasagnen bages ved 200°C i 25 min. hvorefter den er klar til servering. Der kan bydes revet gulerodssalat til retten.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.