Oksekød med teryaki

Oksekød med teryaki er en hurtig ret lige til grillen. Du kan bruge en hvilken som helst salatblanding og det kan være godt at tilsætte lidt sesamfrø til salaten.

Ingredienser

Varm en grillpande eller en grill. Hæld 4 spiseskefulde teryakisauce på en tallerken og vend kødet deri. Drys peber over og lad det trække i 10 minutter.
Hæld lidt mere teryakisauce i en anden skål. Kom salat/kål, rødløg og mynte i og rør det hele godt sammen. Fordel salaten på 4 tallerkner. Grill kødet i cirka 5 minutter, på hver side. Hæld resten af saucen over og læg kødskiverne på tallerknerne.

Indsendt af
d.
14.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.