Indbagt lammefilet med svampefyld

Prøv denne himmelske variant af indbagt lammefilet med svampefyld. Fyldet er lavet af blandede vilde svampe og pinjekerner, der steges i Madeira.

Ingredienser

Svampefyld

Hak svampe, løg og pinjekerner meget fint. Steg det på en pande og kom Madeira i. Kog det op, og tilsæt fløde og rasp, til blandingen har en passende konsistens.

Rens kødet og brun det på panden. Krydr med salt og peber og lad det køle lidt. Prik butterdejen med en gaffel og læg kødet ovenpå. Smør fyldet på kødet og luk butterdejen rundt om. Pensl dejen med en pisket æggeblomme. Bag ved 180 grader, i cirka 15-25 minutter.

Indsendt af
d.
14.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.