Honey mustard kylling

Prøv denne lækre opskrift på Honey mustard kylling. Kyllingen har en sød, men krydret smag, der spiller godt sammen med tilbehøret: Ris og hvidløgskartofler.

Ingredienser

  • 4 kyllingebryster
  • Halvt glas abrikossylte
  • Halv flaske honey mustard barbecuesauce
  • 1/3 flaske sweet sojasauce
  • ca. 1/2 l fløde

Tilbehør

Kartofler

Bland sylte, barbecuesauce, sojasauce og fløde sammen i en skål. Rør det hele godt sammen. Kom kyllingen i skålen og lad den marinere i cirka 2-3 timer i køleskabet. Kom kyllingen i et ildfast fad, sammen med saucen. Steg ved 190-200 grader, i cirka 1 time.

Tilbehør:
Kom ris, bouillon og vand i en gryde. Lad det koge og rør rundt i gryden. Sluk for varmen og lad risene koge færdige under låg.

Kartofler:
Skær kartoflerne i skiver. Kom dem i en bradepande og hæld olie over. Pres hvidløg over og rør det hele sammen. Bag sammen med kyllingen, og vend kartoflerne 2-3 gange undervejs. Tilsæt evt. lidt vand, hvis de bliver tørre.

Indsendt af
d.
14.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.