Fisk med karry og æbler

Denne opskrift på fisk med karry og æbler byder på lækre kullerfileter, serveret i karry-flødeostesauce, sammen med æbler og diverse grøntsager.

Til 4 personer

Skær peber, gulerod og rødløg i strimler og brun, i en dyb pande. Lad grøntsagerne simre i et stykke tid, eller til løget og peberen er møre. Kom osten på panden sammen med karry og salt. Lad osten smelte. Skræl æblet og skær det i tern. Kom det på panden og tilsæt kokosmælk. Rør rundt på panden til saucen begynder med at koge.
Skær fisken i mundrette stykker og læg dem ovenpå saucen. Drys citronpeber over og lad det koge, i cirka 10 minutter.
Servér med ris og salat.

Indsendt af
d.
15.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.