Hvid chokoladekage

Denne hvide chokoladekage er en fryd for øjet og den smelter på tungen. Du får både en fugtig chokoladekage med hvid skal, samt lun og fyldig chokoladesauce ved siden af.

Bunde

Hvid chokoladecreme

Chokoladesauce

Smelt smør og chokolade sammen i vandbad og lad det køle lidt. Rør chokoladen og de piskede æg sammen. Tilsæt sukker og mel. Kom ingefær og nødder i. Bag i en rund form, ved 180 grader, i 30 minutter. Kagen skal være fugtig i midten.

Hvid chokoladecreme:
Varm fløden og kom chokoladen i. Rør rundt til chokoladen er smeltet. Lad cremen køle i cirka 1 time. Smør cremen på kagen og lad den stå på køl i cirka 2-3 timer.

Chokoladesauce:
Varm mælk og fløde sammen i en gryde. Kom chokoladen i og rør rundt til den er smeltet. Servér saucen til kagen, enten varm eller kold.

Indsendt af
d.
15.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.