Vegetarbøffer

Vegetarbøffer er fyldt med protein og er rigtig gode til aftensmad eller som en del af madpakken. Smager godt sammen med grøntsager og evt. lidt tzatziki.

  • Klar til at stille i ovnen
  • De færdige bøffer serveret med grønt

Til 3 personer

Fedtfattig

Hæld kikærterne i en skål og blend dem groft med en stavblender. Bland dernæst alle ingredienserne (på nær de valgte grøntsager) sammen i en skål og form dem til bøffer.

Læg vegetarbøfferne i et ildfast fad og bag, ved 180 grader, i 25 minutter eller indtil bøfferne er blevet let gyldne og sprøde på ydersiden.
Skær grøntsagerne i strimler eller tern og steg dem på en pande, i lidt olie.

Servér det hele varmt, og gerne med lidt dressing til f.eks. tzatziki.

Indsendt af
d.
15.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.