Marengs-dessert

Denne søde marengs-dessert er rigtig god. I stedet for at pynte den med chokolade og rosiner, kan du dække rosinerne med chokolade og drysse dem over, det er rigtig pænt.

Marengs

Fyld

Pynt

  • Rosiner og chokolade

Pisk æggehviderne stive og kom puddersukkeret i, lidt ad gangen. Blandingen skal være meget stiv. Rør forsigtigt Rice Krispies i med en grydeske. Smør blandingen på bagepapir og bag i 60-70 minutter, ved 120-150 grader. Lad marengsen køle.
Pisk fløden. Knus makronerne og læg dem i en skål. Hæld cognac i. Makronerne skal dog ikke blive alt for våde. Kom fløde, revet chokolade og rosiner i.
Bræk marengsen i mindre stykker. Hæld lidt flødeblanding i en skål. Drys marengs over og gentag, til du ikke har mere fløde (slut af med fløden). Pynt med rosiner og chokolade.

Indsendt af
d.
15.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.