Caribisk mad – Kylling fra Trinidad

Caribisk mad er en sanseoplevelse. Her kan du se en opskrift på en fantastisk kylling fra Trinidad. Den indeholder blandt andet karry, kokosmælk og rom – En sand nydelse!

Ingredienser

  • 4 kyllingebryst, i tern
  • 3 fed hvidløg, hakkede
  • 1 spsk rom (evt. lidt mere)
  • 2 tsk olie til stegning
  • 1 løg, hakket
  • 1 spiseskefuld citrongræs, hakket
  • 1 spsk karry
  • 1/2 kop kokosmælk
  • 2 tsk sesamolie
  • 1 chili
  • Frisk persille eller koriander til pynt

Kom kylling, rom og hvidløg sammen i en skål. Lad det trække i et par timer i køleskabet. Varm olien på en pande og steg løget i et par minutter. Kom kyllingen på panden og steg den hurtigt, den skal kun lige blive hvid.
Bland kokosmælk, citrongræs, sesamolie og karrypulver sammen i en skål. Tilsæt det panden og rør godt rundt. Lad det koge i et stykke tid, eller til kyllingen er mør. Tilsæt chili. Pynt med persille eller frisk koriander. Servér med ris.

Indsendt af
d.
15.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.