Herregårdsbøf m. hjemmelavede pomfritter (4 personer)

Ingredienser

Fedtfattig

Oksekødet formes til bøffer, som krydres med salt og peber. Bøfferne steges enten i ovn ved 190 grader eller på en pande med en god, sliplet belægning.

Kartoflerne skylles og skæres ud i tykke stave. Kartoflerne vendes i en stor stål med salt og peber og sprayes med olie og bages i ovnen ved 190-200 grader i 25-30 minutter.

Ærterne saltes let og dampes i ganske kort tid.

Fromage frais røres med rapsolie og smages til med salt, peber, citron og sukker.

Tip! Pynt evt. med brødkarse.



Energi: ca. 600 kcal per person
Kulhydrater: 38%
Fedt: 28%
Proteiner: 34%

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.