Mad fra Hawaii – Brød med ananas

Har du lyst til mad fra Hawaii? Så skal du prøve denne opskrift på brød med ananas. Du kan variere opskriften og tilsætte kirsebær, vaniljeessens, muskat eller kanel.

Ingredienser

Varm ovnen op til 175 grader. Smør to cirka 23x13 cm forme.

Rør smør og sukker sammen, til det er let og lyst. Kom æg, banan og ananas, samt saft i. Sigt natron, mel, bagepulver og salt sammen i en anden skål. Rør melblandingen i æggeblandingen. Fordel dejen i formene. Bag i cirka 60 minutter. Prøv at stikke en tændstik i brødet, hvis der ikke hænger dej på den, så er brødet bagt.

Tip: Du kan tilsætte kirsebær, vaniljeessens, kanel eller muskat for at give brødet anderledes smag.

Indsendt af
d.
15.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.