Italiensk brød med soltørrede tomater

Italiensk brød med soltørrede tomater kan serveres for sig selv, eller til supper og kød. Du kan drysse lidt groft salt over brødet, for at give det ekstra smag.

Ingredienser

Opløs gær og sukker i lidt vand og rør godt rundt. Kom resten af vandet i og lad det stå i 5 minutter. Hak soltørrede tomater, forårsløg og peber. Kom grøntsagerne i vandet, sammen med krydderierne. Sigt mel og salt i en stor skål. Hæld gærblandingen i og ælt det godt sammen. Kom en plastikfilm over skålen og lad dejen hæve, et lunt sted, i 60 minutter. Eller til den er dobbelt så stor.

Ælt dejen igen, i 2-3 minutter. Tilsæt evt. lidt mel. Rul dejen ud til et rundt brød, cirka 23 cm i diameter. Kom det på en plade, med bagepapir. Pensl brødet med olivenolie og skær et flot mønster i. Lad det hæve i cirka 30 minutter. Bag ved 200 grader, i 25 minutter.

Indsendt af
d.
15.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.