Rabarbertærte med marcipan

Rabarbertærte med marcipan smager bedst med røde rabarber. Men bruger du grønne rabarber kan du bare tilføje lidt mere sukker, og tærten bliver lige så sød.

Ingredienser

Smulder

Skær rabarberne i cirka 2 cm stykker. Skær æble/pærer i tern. Bland rabarber, æbler/pærer, mel, sukker og æg sammen i en skål. Hæld blandingen i et ildfast fad (cirka 24 cm). Riv marcipan over, mængde er efter smag.
Bland mel, puddersukker og smør sammen og smuldr det over rabarberblandingen.
Bag ved 200 grader, i cirka 45 minutter. Serveres lun med piskefløde eller is.

Tip: Hvis du bruger frosne rabarber, kan du drysse lidt kartoffelmel i formen, så kagen ikke bliver for våd.

Indsendt af
d.
15.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.