Skinkemignon med bagte kartofler

Skinkemignon dækkes med skiver af citron og laurbærblade og lægges i et ovnfast fad. Skrubbede kartofler og krydderurter lægges ved før det hele kommes i ovnen.

Ingredienser

Fedtfattig

Dæk skinkemignonen med tynde skiver citron, laurbærblade og rosmarinkviste. Krydr med salt og peber, og læg den i et ovnfast fad.

Skrub kartoflerne grundigt og vend dem i olivenolie, hakkede krydderurter, salt og peber. Læg kartofler i fadet ved siden af skinken. Sæt det i en 200 grader varm ovn i 35-40 minutter.

Skær mignonen i tynde skiver og server sammen med kartofler og salat.

Energi: Kcal pr. person: 343
Kulhydrater: 42%
Fedt: 24%
Proteiner: 34%

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.