Lag-kage

Denne lag-kage er meget utraditionel. Den er en blanding af figner, dadler, banan, mandler og kokos, der deles op i mange fine lag. Den er rigtig flot og smager godt!

Ingredienser

Kom dadlerne i en skål og fyld den halvt op med vand. Kom fignerne i en anden skål og fyld den halvt op med vand. Lad det trække i et døgn.
Hæld dadlerne i en blender sammen med vandet og hak dem godt. Hæld dem tilbage i en skål. Gør det samme med fignerne (de skal ikke blandes sammen).
Hak mandelflagerne meget fint. Læg dem i en skål. Mos bananerne.
Kom lidt mandler i bunden af en rund form (cirka 20 cm). Kom fignerne over. Start med at putte 2-3 spiseskefulde på og smør dem over mandlerne, så de ikke bliver spredt over det hele. Kom mandelpulver på igen, og dadler derover. Dernæst kommes der bananmos over. Drys kokosmel på. Derover kommes der flere mandler. Gentag processen indtil der ikke er mere at gøre godt med. Slut af med figner eller dadler.
Kom kagen i fryseren i mindst et døgn. Kagen skal tø op i cirka 30 minutter, inden den serveres.

Indsendt af
d.
15.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.