Lammefrikadeller med kartoffelsalat (4 personer)

Frikadeller med lam er en fantastisk ret som alle skal prøve mindst en gang.

Til 4 personer

Fedtfattig

Rør de to slags kød sammen med æg, mel og mælk til en fars. Hak hvidløg, soltørrede tomater og pinjekerner og vend det i farsen.

Tilsæt hakket rosmarin og drys med salt og peber. Lad farsen hvile i ca. ½ time, før den formes til små frikadeller, som steges i ca. 4 min. på hver side i lidt olie på en pande.

Skrub kartoflerne og skær dem i halve. Flæk chilien, skrab kornene ud og hak chili, løg og hvidløg fint. Varm olien i en gryde, og svits de to slags løg. Tilsæt karry, gurkemeje og spidskommen. Vend kartoflerne i krydderierne, til de har taget farve. Hæld vand på, så det dækker, og tilsæt chili og kanelstænger.

Kog kartoflerne, til de er møre. Si kogevandet fra og server kartoflerne til frikadellerne sammen med brød.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.