Bagt selleri

Bagt selleri kan nydes for sig selv, eller bruges som tilbehør til kød og fiskeretter. Du skal være forsigtig, når du steger, idet olien kan sprøjte en del.

Ingredienser

Dej

Skræl knoldsellerierne og kog dem i vand, salt, sukker og eddike. De skal have bid. Hæld dem i et dørslag og lad dem køle.
Rør øl, æggeblommer og mel sammen. Pisk æggehviderne til skum. Rør dem sammen med dejen.
Skær de kolde knolde i mundrette stykker, og krydr dem med muskat.
Varm olien på en pande. Vend selleristykkerne i dejen og steg dem i 1-2 minutter, på hver side.
Kom stykkerne på et fad og pynt med tomatskiver og selleriblade. Serveres varmt.

Indsendt af
d.
16.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.