Chili-lasagne

Chili-lasagne er en videreudvikling af den traditionelle pakkelasagne, du kan købe i butikken. Du skal stadig bruge pakkelasagnen, men du giver det bare lidt ekstra smag.

Ingredienser

Svits løg og peber, på en pande, i olivenolie, ved høj varme. Når grøntsagerne er møre, hældes de op i en skål. Kom oksekødet på panden. Brun det godt og krydr med chili, brug cirka ½ glas. Kom tomatpuré og tomater på panden.

Tilbered saucen fra pakken, efter anvisningen. Når den er klar, kommes grøntsagerne og kødblandingen i. Lad det simre i 4-5 minutter. Kom lasagnen i et ildfast fad: Først lidt kødsauce, så plader. Lav 3-4 lag. Kom retten i ovnen, i cirka 25 minutter, ved 220 grader. Tag fadet ud og drys revet ost over. Steg det videre, i cirka 10 minutter. Servér med salat og godt brød.

Indsendt af
d.
16.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.