Oksekød med chili

Oksekød med chili er en nem og hurtig ovnret, med inspiration fra Mexico. Den smager pragtfuldt serveret med guacamole, creme fraiche, salsa og chips.

Ingredienser

Rens chilien og hak den fint. Hak også løget fint. Steg det på en pande i et par minutter. Tilsæt hakket peber. Læg grøntsagerne til side. Brun kødet på panden og kom grøntsagerne i. Tilsæt suppe og kidneybønner. Krydr med chilipulver. Varm det hele i cirka 5 minutter.

Varm ovnen op til 180 grader. Hæld blandingen i et ildfast fad. Læg nachos over og drys med ost. Steg i 20 minutter, eller til osten er gylden.

Indsendt af
d.
16.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.