Pasta med bacon og vindruer

Pasta med bacon og vindruer lyder som en usædvanlig blanding. Men prøv det, det smager godt, især når dadlernes smag kommer i samspil med de resterende ingredienser.

Ingredienser

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Steg baconen, på en pande, til den er sprød. Læg det på en køkkenrulle og dup fedtet bort. Skær peber i tern og champignon i skiver. Steg det på panden. Kom rygeost, pikant ost og fløde i en gryde, og smelt det sammen til sovs. Hæld pastaen i. Kom grøntsagerne i gryden. Hæld retten i en stor skål. Skær vindruer og dadler i mindre stykker og rør dem i, lige inden retten skal serveres. Drys baconen over. Servér med godt brød.

Indsendt af
d.
16.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.