Hurtig banankage

Prøv denne hurtige banankage, det bliver ikke nemmere. Du køber bare nogle kagebunde, pisker en lækker likørfromage, og smører syltetøj og bananer på. Det er guf!

Ingredienser

Pynt

Kom 1 kagebund i en form og smør syltetøj på. Skær bananen i skiver og læg dem ovenpå.
Læg husblassen i blød, i koldt vand. Pisk æg og sukker sammen. Smelt husblassen over vandbad. Kom lidt Baileys i for at køle husblassen. Kom blandingen i æggeblandingen. Pisk fløden og kom resten af likøren i. Rør forsigtigt fløden i æggeblandingen. Smør fromagen over bananerne og læg den anden kagebund over. Lad kagen stå på køl natten over.
Pynt med chokolade og fløde.

Indsendt af
d.
16.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.