Pastafad med oksekød og broccoli (4 personer)

Ingredienser

  • 10 g smør
  • 500 g hakket oksekød (3-6% fedt)
  • 6 porrer i 1 cm skrå stykker (ca. 300 g)
  • 300 g broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
  • 1 dl vand
  • 1 1/2 tsk tørret rosmarin
  • 1 1/4 tsk groft salt
  • peber (friskkværnet)
  • 200 g tørret hvid pasta, fx spaghetti
  • 2 l vand
  • 2 tsk groft salt
  • ½ liter Cheasy Sauce med krydderurter og hvidløg 3%
  • 100 g Cheasy revet ost 13%
  • Pynt: Frisk, hakket bredbladet persille
  • Tilbehør: 120 g landbrød

Tomatsalat

Fedtfattig

Bagetid: ca. 25 min. ved 200 grader.

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kødet i ca. 3 min., til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt porrer og svits i yderligere ca. 1 min. Tilsæt broccoli, vand, rosmarin, salt og peber. Kog retten ved kraftig varme og under omrøring i ca. 4 min.

Kom pastaen i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød. Lad pastaen dryppe af i en sigte og hæld den i et smurt ovnfast fad (ca. 6 x 22 x 27 cm).

Fordel kød- og grønsagsblandingen over pastaen. Hæld saucen over retten og drys med ost. Bag retten, på en plade med bagepapir, midt i ovnen. Lad pastafad med oksekød og broccoli trække tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Tomatsalat: Pisk olie, vand, eddike, honning, salt og peber sammen i en skål. Fordel tomatskiverne på et fladt fad og hæld dressingen over. Stil tomatsalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Drys salaten med persille inden serveringen

Energi: 12330 kJ
Kulhydrater: 45%
Fedt: 25%
Proteiner: 30%

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.