Lammekød i sovs af fløde

Lammekød i sovs af fløde, er en god måde at bruge rester på. Har du noget kød fra dagen før, kan du snildt bruge det. Du kan også tilsætte grøntsager efter smag og behag.

Til 4 personer

Skær kødet i mundrette stykker. Skær løget og champignonerne i skiver. Hak peberen groft.
Brun kødet lidt, i smør, og kom det i en gryde. Kom grøntsagerne på en pande og lad dem simre til de er møre. Kom dem i gryden med kødet. Hæld mælk og fløde over, så det dækker. Lad det simre i 10-20 minutter. Krydr med salt og peber. Kom tomatpuré og bouillon i. Tilsæt flødeost og lad den smelte. Kom lidt mere fløde i, hvis saucen bliver for tyk. Servér med ris og godt brød.

Indsendt af
d.
16.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.