Gullasch i ovn

Gullasch i ovn er en lidt anderledes måde at lave gullasch på. Det smager dog ikke ringere og kan laves af både okse- og lammekød. Det smager bedst med ris og brød.

Ingredienser

Fedtfattig

Krydr kødet med salt og peber, og steg det på en pande, ved høj varme. Kom det i et ildfast fad. Steg løget på panden og tilsæt de resterende ingredienser, på nær gulerødder og kartofler. Lad det komme op at koge. Hæld blandingen over kødet og læg sølvpapir over fadet. Steg ved 180 grader, i cirka 1 time. Skær kartofler og gulerødder i skiver, og kom dem i fadet. Lad det stege i cirka 40 minutter til. Servér med ris og salat.

Indsendt af
d.
16.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.