Fisk i kokosmælk

Fisk i kokosmælk er en hurtig fiskepande. Du skal blot stege fisken i et par minutter, røre saucen, og så blande det hele sammen. Retten har en fløjlsblød og lækker smag.

Til 3 personer

Skær fisken i 4 stykker. Drys mel over og steg i olie, på en pande. Læg fisken til side. Kom løg og hvidløg på panden og steg det mørt. Kom gurkemeje, chili, citronsaft, kokosmælk og salt på panden. Lad det simre i et par minutter, eller til saucen begynder at blive tyk. Kom fisken tilbage på panden og lad den varme i 2-3 minutter. Servér med ris og brød, samt salat.

Indsendt af
d.
16.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.