Cremet fiskesuppe

Ved at kombinere fløde og kokosmælk opnår du en særdeles cremet fiskesuppe. Det bedste er, at den kan tilberedes længe i forvejen, fisken skal blot tilsættes til sidst.

Til 4 personer

Jævner

Hak grøntsagerne groft og steg dem i olie, i en gryde. Tilsæt karry og tomatpuré. Kom vand og vin i gryden. Tilsæt bouillonterninger og hvidløg. Lad det koge i 15 minutter. Sigt suppen og jævn den med en blanding af margarine og mel. Kom kokosmælk i og smag til med salt og peber.
Kom fløde, hummer, rejer og kammuslinger i. Lad det koge i 2-3 minutter og servér straks.

Tip: Du kan lave det meste dagen før. Du skal bare tilsætte fløde og fisk lige inden suppen serveres.

Indsendt af
d.
16.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.