Ovnbagt fisk

Nyder du at lave mad fra bunden, skal du prøve denne opskrift på ovnbagt fisk. Den er måske for de viderekomne, men resultatet er ikke til at tage fejl af.

Ingredienser

  • 6 helleflynderfilet

Kogeblanding

Fyld

Sauce

Pynt

Rens fisken og kog den i kogeblandingen. Tag fisken op og læg den til side.
Hak champignoner og løg, og svits dem i smør, ved svag varme. Bland løg, champignoner, mel, fløde og smeltet smør sammen. Skær fiskefileterne på langs og smør blandingen på. Kom fisken i et ildfast fad. Sigt kogeblandingen og hæld lidt i fadet. Kom sølvpapir over fadet. Steg ved 200 grader, i 15 minutter.
Brug kogeblandingen til sauce. Kom hvidvin og fløde i. Rør mel og smeltet smør sammen og kom det i saucen, til den har en passende konsistens. Smag til med salt og peber.
Tag fadet ud af ovnen. Drys rejer eller hummer over fisken. Hæld saucen over og kom revet ost på til sidst. Sæt fadet tilbage i ovnen, nu uden sølvpapir, og bag til osten er gylden.

Indsendt af
d.
16.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.