Marsalakylling til 2 personer

Kylling på indisk maner med skønne grøntsager og krydderier.

Til 2 personer

Fedtfattig

1. Rengør løg, squash, rød peber og blomkål.
2. Peberfrugten skæres i smalle strimler, blomkålen deles i små buketter, stokken skæres i tynde skiver, squashen skæres i tynde skiver.
3. Skær kyllingen i små stykker, drys marsala krydderiet på sammen med salt og peber efter behag og kom dem i en varm gryde.
4. Når kyllingen begynder at tage farve skru ned for varmen og lad kyllingen simre i ca. 10 min.
5. Herefter tilsættes grønsagerne og det hele svitses i ca. 5 min.
6. Retten smages til med salt og peber efter behag.
7. Serveres straks sammen med ris, pasta eller kartofler.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.