Jordbær-roulade

En fløjlsblød roulade, med cremet jordbærfyld er ikke til at modstå. Prøv denne opskrift på jordbær-roulade og giv dine gæster noget at snakke om.

Ingredienser

Fyld

Pisk æggeblommer og flormelis sammen. Pisk æggehviderne næsten stive og kom sukkeret i. Bliv ved med at piske æggehvider og sukker sammen, i et par minutter. Rør æggehvider og æggeblommer sammen. Sigt de tørre ingredienser i og rør det hele sammen. Hæld dejen i en 25x35 cm bradepande. Bag ved 200 grader, midt i ovnen, i 10-12 minutter. Vend kagen ud af formen, på et sukkerdrysset papir og lad den køle.
Pisk fløden let. Skær jordbærrene i stykker. Rør jordbær og flormelis sammen. Rør det dernæst i fløden. Smør fyldet på kagen og rul den op.

Indsendt af
d.
27.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.