Gratinerede grøntsager

Gratinerede grøntsager er en nem og let ret der kan serveres som en aftensmåltid for sig selv, eller som tilbehør til diverse kødretter.

Ingredienser

Kog spaghettien efter anvisningerne på pakken. Skær porren i skiver. Skær løg og peber i tern. Kom det på en pande og lad det simre, i lidt smør. Skær champignonerne i skiver og kom dem på panden. Lad dette simre i 3-5 minutter. Kom skinke og ærter på og steg det med i cirka 3-5 minutter.
Pisk æg, fløde, mælk, persille, salt og peber sammen. Hæld vandet fra spaghettien og skyl det med lunt vand. Kom det i æggeblandingen og tilsæt grøntsagerne.
Smør et ildfast fad og hæld blandingen i. Drys ost over og bag ved 200 grader, i 20-30 minutter. Servér med nybagt brød.

Indsendt af
d.
27.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.