Pandekager med skinke

Pandekager med skinke er gode både til madpakken og til buffet. De smager desuden godt både kolde og varme. Servér med lidt salat og du har en dejligt let ret.

Ingredienser

Fyld

Bland mel og salt sammen. Tilsæt mælk og æg. Kom sennep og olie i. Lad dejen trække i 30 minutter. Bag tynde pandekager. Drys timian på den ubagte side og vend pandekagen om.

Skær skinken i strimler og riv osten. Hæld creme fraiche i et ildfast fad. Bland skinke og 2/3 del af osten sammen. Kom det i pandekagerne. Rul dem op og læg dem i creme fraichen. Drys timian over og derefter resten af osten. Bag ved 200 grader, i 20-30 minutter. Servér varmt eller koldt, med salat.

Indsendt af
d.
27.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.