Oksekød i cognacsauce

Oksekød i cognacsauce smager rigtig godt og du kan selv styre hvor meget cognac saucen skal have. Servér med grøntsager og bagte eller kogte kartofler.

Ingredienser

  • 6-8 skiver oksekød, cirka 2 cm tykke
  • 2 spiseskefulde grøn peber, kværnet
  • 2 spsk smør

Sauce

Dup kødet tørt og drys med peber. Lad det trække i 1 time. Steg kødet i smør, på en varm pande, i 3-4 minutter, på hver side. Drys lidt salt over. Hæld cognac over kødet og tag det så fra panden. Kom vand, bouillon, fløde og creme fraiche på panden. Lad det simre, ved svag varme, i 5-10 minutter, eller til saucen er tyk. Krydr efter smag og tilsæt kulør.
Servér kødet, med saucen og stegte grøntsager, samt kogte kartofler.

Indsendt af
d.
27.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.