Lasagne m. thai-kylling (4 personer)

Til 4 personer

Bechamelsauce

Fedtfattig

I denne lasagne har kylling og grøntsager fået et orientalsk pift, mens bechamel-saucen er helt klassisk.

Skær kyllingefileterne i tynde strimler. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver med en kartoffelskræller. Halver peberfrugterne, fjern frøstolene og skær dem i strimler. Skær forårs løgene i ringe. Hak hvidløg ene fint, riv ingefæren, flæk chilien, fjern frøene og skær chilien i strimler. Varm olien på en pande. Svits kylling, hvidløg, ingefær og chili, til alt er gyldent. Tilsæt grøntsager, sojasauce og ketchup. Kog op og smag til med brun farin, salt og peber.
Smelt smørret i en gryde, tilsæt mel, og pisk sammen. Spæd gradvist til med mælken, mens saucen koges op.
Lad saucen koge i 5 min. under omrøring. Tilsæt revet ost, og smag til med revet muskatnød, salt og peber.
Fordel lagvis lasagneplader, kylling og sauce i et smurt ovnfast fad.
Slut med sauce og drys med rasp. Bag lasagnen ved 200 grader (gerne varmluft) i ca. 30 min. Server lasagnen med salat.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.