Kylling med bacon og fløde

Kylling med bacon og fløde er hurtigt lavet, hvis du allerede har stegt kylling ved hånden. Retten har en rund og fyldig smag, og er rigtig lækker med nudler eller ris.

Ingredienser

Varm ovnen op til 225-250 grader. Drys kyllingen med peber. Kom den i et ildfast fad med låg og steg den, i 45-60 minutter.
Steg baconen på en tør pande, lad fedtet dryppe af og knæk det i mindre stykker.
Tag kyllingen ud af ovnen og fjern knoglerne. Hæld væsken fra fadet. Kom kyllingen og baconen i fadet. Bland suppe, fløde, ketchup og flødeost sammen. Hæld det over kyllingen. Bag i 30-40 minutter. Servér med ris eller nudler og salat.

Indsendt af
d.
30.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.