Kylling med champignon og fløde

Denne lækre opskrift byder på flamberet kylling med sauce af champignon og fløde. Det er faktisk nemmere, end det lyder, prøv selv!

Ingredienser

Drys salt og peber på kyllingen. Brun den i smør. Drys lidt estragon og oregano over. Hæld cognac på panden, varm det godt og sæt ild til.
Hak løget og skær champignonerne i skiver. Brun løg og champignoner på en anden pande. Drys salt, peber, oregano og estragon over. Hæld fløden over. Rør melet i, sammen med lidt mælk, og jævn saucen. Lad den koge i 5 minutter. Hæld saucen over kyllingen og lad det hele simre i cirka 25 minutter. Servér med ris og salat.

Indsendt af
d.
30.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.