And med kirsebær sauce

Tanken om en sprød and med sød kirsebærsauce, får munden til at løbe i vand. Denne anderledes and smager usædvanlig godt og kan anrettes meget flot.

Til 4 personer

Varm ovnen op til 200 grader. Drys salt og peber på anden, indvendigt og udvendigt. Kom den i en lille bradepande og steg i cirka 1 time. Hæld væsken fra bradepanden over kødet en gang imellem.

Læg kirsebærrene på en tallerken og fjern stenene. Gem et par stykker til pynt. Tag anden ud af ovnen og hold den varm.

Fjern fedtet fra bradepanden og hæld hvidvin ved. Lad det koge lidt ned. Rør rundt i bradepanden med en grydeske. Hæld væsken i en gryde og tilsæt kirsebær og sukker. Lad saucen koge. Kom flødeosten i og lad den smelte. Tilsæt dernæst kastanjekompotten og kirsebærvinen. Tag gryden af varmen. Skær anden i pæne stykker og læg dem på et fad, sammen med et par friske kirsebær. Servér saucen ved siden af.

Indsendt af
d.
30.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.