Mørbrad med ost

Prøv denne lækre opskrift på mørbrad med ost. Du kan også skifte rygeosten ud med forskellige flødeoste, eller prøve at fylde den med hvidløg, smør og persille.

Til 4 personer

Skær dybe lommer i mørbraderne. Mos rygeosten og kom den i lommerne. Bind kødet sammen med garn. Drys salt og peber over. Smelt smørret på en pande, og brun kødet på alle sider. Kom champignonerne på panden og læg et låg på. Lad det simre i cirka 15 minutter. Hæld fløde over og kog i 5 minutter. Tag kødet op og hold det varmt. Rør mel og saften fra tomaterne sammen. Brug det til at jævne saucen. Lad den koge i et par minutter. Smag til med sojasauce.

Kom tomaterne på panden. Skær kødet i cirka 1-2 cm stykker. Læg dem pænt på et fad og hæld saucen over. Drys med persille. Servér med kogte ris eller kartofler.

Indsendt af
d.
30.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.