Pastaret

Ret med spaghetti, kylling, pinjekerner, broccoli og gulerødder. Hertil lægges cherrytomater og revet parmesanost.

Til 4 personer

Fedtfattig

Spaghettien koges efter anvisningen.

Kyllingekødet skæres i små tern og brunes i olivenolie i en sautérpande sammen med rødløg og pinjekerner. Smages til med salt og peber. Skær guleroden i strimler med en kartoffelskræller. Kom herefter guleroden i.

Broccoli buketter og cherry tomater tilsættes og retten simrer yderligere i et par minutter, inden spaghettien tilsættes. Retten vendes forsigtigt rundt og serveres med revet parmesanost.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.