Lam duxelle

Lam duxelle eller lam med fyld er et rigtigt festmåltid, der ikke er til at modstå. Især serveret sammen med den velsmagende sauce, samt bagte kartofler og lækker salat.

Ingredienser

Fyld

Skær små lommer i kødet og kom hvidløgsfeddene i. Pensl kødet med smeltet smør. Kom det i en ovngryde og tilsæt 1 ½ deciliter vin. Steg ved 175 grader, i cirka 1 ½ -2 timer.

Lav fyldet: Rens og hak champignonerne. Steg champignoner, løg, timian og persille, i smør, i 5-6 minutter. Tag panden af varmen. Tilsæt rasp, salt og peber.

Tag kødet op og hæld skyen i en gryde. Fjern fedtet. Hæld vin og bouillon i ovngryden og lad det koge. Kom blandingen i skyen. Jævn saucen.
Skær dybe lommer i kødet, helt ned til knoglen, med cirka 2 cm mellemrum. Kom fyldet i.

Smelt 50 gram smør og rør parmesan i. Smør blandingen på kødet. Kom det i ovnen igen, i 10-15 minutter.

Indsendt af
d.
30.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.