Oksekød med fyld (Gordon blue)

Oksekød med fyld er en lækker variation af den kendte Gordon blue. I denne opskrift bruges der bare hakket oksekød, rørt med fløde, i stedet for kylling.

Til 4 personer

Fyld

Krydr kødet med salt og peber. Tilsæt fløde og vand, lidt ad gangen. Lav firkantede karbonader af kødet, cirka 1 cm tykke. Læg en skive skinke på, samt en skive ost og fold kødet sammen. Tryk kanterne sammen.
Læg karbonaderne i et smurt, ildfast fad. Pensl dem med æg og drys rasp, samt ost over. Bag i cirka 40 minutter, ved 200 grader. Servér med ovnbagte kartofler og tomatsalat.

Indsendt af
d.
12.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.