Oksemørbrad stegt i cognac

Oksemørbrad stegt i cognac smelter i munden. Det er også sjovt at tilberede, hvis man ellers tør flambere. Det er ikke så svært, som det lyder, se her hvordan.

Til 4 personer

Rens kødet for fedt og drys det med salt og peber. Smelt 2 spiseskefulde smør på en pande. Brun kødet i 2-3 minutter, på hver side. Tag panden af varmen. Hæld cognac over og sæt ild til. Lad det brænde ud. Læg kødet på en tallerken og pak det i sølvpapir.
Hæld fløden på panden og kog saucen op. Smag til med sojasauce og evt. lidt salt. Tilsæt creme fraiche og 1 spiseskefuld smør. Herefter må saucen ikke koge.
Hæld saucen over kødet og servér med ovnbagte kartofler.

Indsendt af
d.
12.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.