Mørbrad med ostesovs

Denne anderledes opskrift byder på mørbrad med ostesovs, serveret på ristet brød. Sovsen er lavet af rygeost og smagt til med cognac. Prøv også kogt spinat til.

Til 4 personer

Bland rødvin, persille, løg, hvidløg, olie, salt og peber sammen i en skål. Læg kødet i lagen og lad det trække i mindst et par timer i køleskabet. Tag det op. Smelt smør i et ildfast fad og rul kødet i smørret. Steg kødet i 10 minutter, i ovnen, ved 190 grader. Vend det om og steg det i yderligere 10 minutter. Rist brødet.
Hæld krydderilagen i en gryde og lad den koge i 2-3 minutter. Tilsæt fløde og rygeost. Lad det koge, ved svag varme, til saucen bliver tyk. Tilsæt cognac og suppen fra kødet.
Læg toastbrødet på et fad. Læg en skive kød på hver skive brød og hæld sauce over. Servér med kogt spinat, smør og kogte kartofler.

Indsendt af
d.
12.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.