Ostekage med mandler og rosiner

Ostekager er berømte for sin bløde konsistens og utallige smagsvariationer. Denne kage er ingen undtagelse, selvom den er lavet af hytteost. Den smager himmelsk!

Ingredienser

Fyld

Dej:
Bland hytteost, mælk, æg, olie, sukker, vanilleessens og salt sammen i en foodprocessor. Sigt mel og bagepulver sammen og rør halvdelen i dejen. Ælt derefter resten i.

Rul dejen ud til 50x40 cm og pensl den med smørret. Drys sukker, vanillesukker, koriander, rosiner og mandler på. Rul dejen op. Skær den i 15 lige store stykker. Smør 1-2 forme med smør og læg stykkerne i. Pensl med mælk og bag ved 190 grader, i 35-45 minutter.

Indsendt af
d.
12.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.