Kalkun med lynstegte grønsager (4 personer)

Til 4 personer

Marinade

Fedtfattig

1. Risene koges efter anvisningen på posen.

2. Alle grønsagerne rengøres. Savoykålen snittes i fine strimler, squashen og rødløg skæres i tynde skiver og broccolien deles i fine små buketter. Stokken skæres i tynde skiver.

3. Bønnespirerne skylles og afdryppes i en si.

4. Marinaden blandes sammen i en stor skål.

5. Bønnespirerne kommes i marinaden, vendes, tages op og kommes i en separat skål for at kunne drysses over retten efter behag.

6. Resten af grønsagerne og kødet kommes nu i skålen og vendes godt rundt.

7. En stor pande eller en wok varmes nu op og kød og grønsagsblandingen kommes på uden fedtstof for at blive stegt i ca. 3 min. Det kan evt. deles op i mindre portioner og steges i mindre portioner.

8. Serveres med kogte ris eller pasta.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.