Squash med fyld

Squash med fyld kan varieres lige efter smag. Du kan erstatte kyllingen med skinke, eller gøre retten vegetarisk og bruge lækre bønner eller andet efter egen smag.

Ingredienser

Fedtfattig

Skyl squashen og skær en tynd skive af hver, på langs, for at åbne ind til indmaden. Fjern indmaden med ske, uden at ødelægge squashene. Hak indmaden fint. Læg squashen på en tallerken. Skær en skive af nederst, hvis de er skæve.
Svits løg og peber på en pande, i smør, til de er møre. Tilsæt hvidløg og lad det simre i cirka 3 minutter. Kom ris, kylling, majs, indmad og krydderier på panden, og lad det varme i 2-3 minutter.
Pensl squashen med smør og kom fyldet i. Smør most rygeost over. Dæk til sidst squashen med creme fraiche, og bag ved 180 grader, i 20 minutter. Drys persille over, lige inden servering.

Indsendt af
d.
12.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.