Lasagne med aubergine

Denne vegetariske lasagne med aubergine er en sjov variation i forhold til den velkendte lasagne. Her erstattes lasagnepladerne med brunede aubergineskiver. Det er guf.

Ingredienser

Fedtfattig

Vask auberginerne og skær dem i tykke skiver på langs. Læg skiverne på papir og drys salt og citronsaft over. Lad det trække i 20-30 minutter. Kog risen i 4 ½ kop letsaltet vand, i 10 minutter. Hæld det resterende vand fra og kom 2 spiseskefulde smør i.
Smelt 2 spiseskefulde smør på en pande og svits løg og hvidløg deri. Tilsæt revet gulerod, tomater, tomatpuré, hvidvin, vand og basilikum. Lad dette simre i cirka 30 minutter.

Brun aubergineskiverne i smør og læg dem på papir igen. Kom risene i et smurt, ildfast fad. Læg et par skiver aubergine over. Hæld en del af tomatmosten over og læg aubergineskiver ovenpå. Drys champignon på og slut af med tomatmost. Drys ost over og bag i 20-30 minutter, ved 180 grader.

Indsendt af
d.
12.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.