Tærte med ris og rygeost

Tærte med ris og rygeost tager kun cirka 1 time at lave, og den smager rigtig godt. Den er meget mættende, så den kan sagtens spises for sig selv, evt. som frokostret.

Ingredienser

Bland mel og en knivspids salt sammen. Smuldr smørret i. Tilsæt vand og ælt dejen sammen. Lad det køle i cirka 15 minutter. Rul dejen ud. Kom dejen i bunden og langs kanterne på en tærteform. Prik dejen med en gaffel og bag i 15-20 minutter, ved 200 grader. Lad den køle lidt og kom derefter risene i. Drys rygeost over.
Rør æg, fløde og krydderier sammen. Hæld det over osten og drys persille på. Bag i cirka 20 minutter, ved 180 grader.

Indsendt af
d.
12.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.