Frugtrand

Her har du opskrift på en flot tofarvet gelédessert med blandet frugt. Den er en fryd for øjet og smager dejligt. Lav frugtrand til den næste fest og imponér gæsterne.

Ingredienser

  • 2 pakker gelé
  • 1 1/2 kopper vand (kogende)
  • 1 1/2 kopper vand (koldt)
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 kopper blandet frugt fra dåse
  • 200 g flødeost

Opløs geléen i kogende vand. Tilsæt koldt vand og citronsaft. Rør rundt en gang imellem. Læg en kop gelé til side. Rør frugterne i resten af geléen, når den begynder at blive tyk. Hæld den i en flot form. Bland den ene kop gelé sammen ved flødeosten og hæld blandingen over geléen i formen. Køl desserten.
Kom formen i varmt vand, i et øjeblik, og vend desserten ud på en våd tallerken. Når tallerkenen er våd kan geléen flyttes lidt, hvis det behøves.

Indsendt af
d.
12.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.