Jordbærgele

Her har du opskriften på den smukkeste dessert lavet af jordbærgelé. Du kan lave alle slags mønstre i dessertskålen og stikke friske jordbær i lagene.

Ingredienser

Opløs husblassen i mælken. Rør flødeost, mælk og sukker sammen. Opløs geléen i kogende vand og tilsæt derefter det kolde vand. Tag 6-8 dessertskåle og læg dem på bordet, så de hælder lidt. Hæld gelé i og lad det blive fast. Hæld osteblandingen i og lad den køle. Ret skålene op og hæld resten af geléen i. Lad det køle. Pynt med piskefløde og friske jordbær.

Tip: Du kan komme 1 jordbær i hvert gelélag.

Indsendt af
d.
12.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.