Lam med spinat-tzatziki (4 personer)

En dejlig opskrift på lam med spinat-tzatziki. Server med bagekartofler for at fuldende smagsoplevelsen.

Til 4 personer

Let krydret lam

let krydret lam

Let krydret lam

bagekartofler

Spinat-tzatziki

Fedtfattig

Bland kardemomme med chili og ingefær. Gnid kødet med denne blanding og brun det godt på alle sider (brug en slip-let pande uden fedtstof, eller en almindelig pande med lidt olie fra en oliespray). Læg citronskiverne ved, tilsæt bouillon og lad kødet simre i 8-10 minutter.

Giv kartoflerne et dybt krydsnit og bag dem møre i en ovn eller mikroovn.

Hæld kogende vand over spinatbladene, knug dem godt af. Blend spinaten med hvidløg, yoghurt og smag til med salt og peber.

Servér kødet i skiver med stegeskyen samt bagt kartoffel (pynt evt. med lidt koriander) og spinat-tzatzikien.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.